Home

Bonnie Blue Rising Sun

Bijnaam : Sunny

Geboortedatum: 12/11/2018
Kleur: tri-colour
Geslacht: Teef

Hoogte: ?
Geboortegewicht: 335 gr
Gewicht: ?

Moeder: Bonnie Blue Miami at Midnight
Vader: Kenzo Samerabriva

Eigenaar: Van Garsse- Lybeert

DNA code:
ja

Sociabilisatietest :

Toelating tot de Fok :Ja :

Actief in : Puppy klasse
Agility : toekomst


Bonnie Blue Rising Sun, is het enigste teefje uit het nestje van Bizzy en Kenzo. Zij is tevens ook onze aller eerste spilt-face in onze kennel. Daar wij reeds besloten hadden om een teefje te houden uit deze combinatie, zijn wij heel blij met Sunny. Wij willen al onze honden genoeg ruimte en plaats geven en hebben dan ook besloten om Sunny in een gast-gezin te plaatsen. Zij zal samen met Dieneke meerdere avonturen beleven. De tekst onderaan werd geschreven door Dieneke. Bedankt Dieneke voor het vertrouwen en de goede zorgen voor onze Sunny!

Zoals op de foto's te zien is liggen de oortjes van Sunny mooi naar voor. Deze werden niet geplakt maar liggen van nature zo.

Sunny is een heel leuk actief pupje. Ze is niet snel onder de indruk van nieuwe dingen. Sunny vindt het heel leuk om met alles rond te lopen. Zowel binnen als buiten volgt Sunny mij overal. Sunny houdt ervan om rond te rennen zowel in de tuin als op wandeling. Wanneer we gaan wandelen gaat ze heel graag op ontdekking, maar tegelijkertijd merk ik dat ze mij ook goed in de gaten hou als ik mij eens toevallig verstop of de andere kant opga.

Overal waar Sunny komt, weet ze de aandacht te trekken van iedereen. Ook als mensen vragen om haar te aaien, is ze echt heel rustig. Ook wanneer ze mee gaat op bezoek naar het rusthuis, weet ze haar daar ook heelrustig te gedragen. Daarnaast knuffelt Sunny ook heel graag.

Sunny zal de kans krijgen om actief te zijn in verschillende hondensporten. We gaan beginnen met gehoorzaamheid en dogdance. Als Sunny oud genoeg is, zal daar ook nog Agility bijkomen. Agility zal dan wel haar hoofdsport worden.

 

Met dank aan LCPD voor de prachtige foto's!

 

Copyright "Bonnie Blue Border Collies" 2019