Home

Dreamworkz All About Ewe
"Tom"

Geboortedatum: 03/05/2018
Kleur: Zwart/wit
Geslacht: Reu

Hoogte: 43 cm (voorlopig)
Gewicht: 10 kg(voorlopig)

Moeder: Yonder Oaks Gentle Soul
Vader: Deu. Lux Ch. Simaro Inside Out

Eigenaar: Van Garsse- Lybeert

DNA code:

Sociabilisatietest : geslaagd

Toelating tot de Fok :

Actief in : gehoorzaamheid

Test uitslagen

 

Een beetje onverwachts zagen we een hele interessante combinatie verschijnen op het internet. Zonder te twijfelen namen we contact op met de fokker van dit prachtige nestje. Er waren nog enkele prachtige pupjes die een goede thuis zochten waaronder Tom zoals wij hem nu noemen.

Op 8 weken zijn we Tom gaan bezoeken en daar zagen we meteen dat hij een zachtaarige maar heel sociale pup was.

Nu Tom bij ons is zien we dat hij heel veel potentie heeft. Tom heeft een enorme "Will to please" en heeft heel veel temperament. Niettegenstaande hij heel zacht is tegenover andere honden en mensen.
Tom is een heel evenwichtige pup.

Tom op zijn 7 maanden.
In Hoogstraten behaalde Tom een 1ste plaats in de Puppyklasse.

 

Tom is altijd in voor een spelletje. Het is geen harde hond maar ook niet overgevoelig. Bij training doet hij erg zijn best en hij leert heel gemakkelijk aan. Als hij schapen ziet dan ligt de focus daar. Super sociaal naar mensen, zeker naar kinderen toe en andere honden ook geen probleem. Het is een grappige hond. Door zijn gezichtsuidrukkingen hij doet me soms lachen omdat ik weet dat hij iets wil uithalen.

Op zijn 9 maanden behaalde Tom ook zijn socialisatietest. Voor Tom was dit geen enkel probleem gezien hij een enorm lief en zacht karakter heeft naar mensen en andere honden toe.

Tom op zijn 9 maanden.

 

 

 

 

Copyright "Bonnie Blue Border Collies" 2019