Home

Bonnie Blue Gentle Ice

Geboorte Datum: 03/01/07 om uur: 12:10
Kleur: Chocolate merle tan
Geslacht: Teef (gesteriliseerd)

hoogte: 50 cm
Gewicht: 17 kg

Moeder: Liza's Border Qenya Red
vader: Touchango Midnight Arrow

Eigenaar: Van Garsse- Lybeert

Sociabilisatietest : ja

Actief in : Agility graad 2, Gehoorzaamheid: programma 2

Stamboom
Test uitslagen
resultaten
filmpjes

Bonnie Blue Gentle Ice heb ik bij gehouden uit Qenya haar 1ste nestje en ook
meteen ons eerste nestje.
Ice komt uit een nestje van 5. 2 reutjes en 3 teefjes die ook allen een pagina hebben op deze site. Ice was de laatste pup die geboren werd. En met zo een 476 gram was zij dan ook meteen ons zwaarste teefje. Ice heeft op 07/10/08 haar socialibisatie test behaald.

Momenteel trainen we in de debutanten want Ice heeft haar brevet behaald in de Woefer te Melle op 26/10/07 met 92/100. Ice is een heel speels bordertje, en durft al eens wat uit te fratsen, Je ziet het gewoon in haar ogen als ze iets van plan is. Ze speelt veel samen met Tammy, haar zusje, dat doen ze beide dan ook heel graag. Omdat ik zelf niet zo graag gehoorzaamheid doe, speel ik geen wedstrijden met haar maar mijn moeder.

Ook Ice is een border die één geleider heeft. Mijn moeder heeft er dan ook veel tijd en werk in moeten steken om Ice naar haar hand te zetten. Dit is ook te zien aan haar punten in het begin en op het einde.

ze werkt op dezelfde manier als haar moeder. Zij doet heel graag gehoorzaamheid. Als Ice haar balletje gaat halen is ze echt heel gedreven. (zoals ons Qenya) Ice is een bordertje dat heel graag op foto staat.
Ik ben Ice ook allerlei andere kleine trukjes aan het leren en die kent ze op een mum van tijd. Een heel leuk hondje om mee te werken. Vol enthousiasme wil ze werken.
Ice heeft ook haar agility TAP behaald op 15 maanden, ze heeft echt super geluisterd en nu begint ze in graad 1,

ook hier heeft ze op haar eerste wedstrijd al meteen 2 utjes gelopen om over tegaan naar 2de graad.Ice liep op een mum van tijd haar nodige utjes, nu moet ze nog wachten tot ze 18 maanden is om over te mogen gaan. Op haar laatste wedstrijd in 1ste graad wint ze het vast parcour.
Ice en Tammy zijn momenteel de jongste honden in de 2de graad en ze doen het zeker niet slecht.

Ice heeft momenteel 1 show gedaan in Kortrijk zij behaalde daar een Zeer goed in de jeugd klasse. Zij en Tammy waren de 2 jongste honden van die groep.

 

 

Copyright "Bonnie Blue Border Collies" 2019