Home

Bonnie Blue Junicate

Geboortedatum: 29/10/2010 om uur: 19:45
Kleur: Blue merle tan
Geslacht: Teef

Hoogte: 51 cm
Geboortegewicht: 439
Gewicht: 18 kg

Moeder: Liza's Border Qenya Red
Vader: Beautiful Day's Apple of my Eye

Eigenaar: Van Garsse- Lybeert

DNA code: ja

Sociabilisatietest : ja (25/09/2011)

Toelating tot de Fok : Ja (01/10/2011)

Actief in : Agility graad 2, Gehoorzaamheid: Debutanten

Elisabeth Kotschy heeft een nichtje van Junicate met de naam unicat. Beide hebben dezelfde kleur en vandaar dat wij dit wel een heel gepaste naam vonden voor dit prachtige teefje.

Junicate zal door het leven gaan als Cate. Wij doen met Cate Agility en gehoorzaamheid en hebben ook nog enkele shows met haar gedaan.

Cate is een echte doorzetter. Haar apportjes laat ze niet zomaar los, zelfs niet toen ze nog maar een pupje was.

Cate is er eentje die niet kan stilzitten.

Cate volgt ons echt overal, we moeten er geen moeite voor doen om haar mee te krijgen. Het is een bordertje naar mijn hart, lekker druk en ondernemend. Ze heeft al enkele talenten laten zien zoals haar apportje. Telkens ik het wegsmijt loopt ze ernaartoe en bespringt het zoals een prooi. Dan komt ze heel fier naar me toe en springt op mij om te beginnen spelen en dit op haar jonge leeftijd van 9 weken.

Ze heeft een enorme mooie en leuke uitdrukking. Ze betovert je waar je bijstaat. Cate heeft hele mooie en donkere ogen ook haar oortjes staan zoals het hoort en dit zonder ze te plakken

Cate behaalde op dezelfde avond zowel haar brevet gehoorzaamheid als haar brevet agility.Voorlopig hebben we nog geen wedstrijden gehoorzaamheid gespeeld. Tot nu toe hebben we wel al wat wedstrijdjes agility gedaan.

Ondanks de weinige trainingen die Cate heeft mogen volgen doet ze het echt heel goed. Ikzelf werk fulltime en dit is ook de reden waarom Cate niet elke les kan volgen op de hondenschool.

 

 

Copyright "Bonnie Blue Border Collies" 2019